vaandel naar dierenarts

Actueel

Toppers

Inès
"Inès"

 

De Jos
"De Jos"

Dierenarts Karlo Van Rompaey

Voorstelling

Dierenarts Karlo Van Rompaey startte onmiddellijk na zijn studies in 2004 een eenmanspraktijk in de ouderlijke woning waar hij naast duiven ook andere diersoorten behandelde. Gezien zijn eigen interesse en zijn relatieve bekendheid in de duivensport vond vrij snel een aanzienlijk cliënteel duivenliefhebbers de weg naar zijn kabinet.

Tijdens de volgende jaren bouwde hij de praktijk uit samen met zijn collega en latere echtgenote Inès Van Crombruggen tot ‘Dierenartspraktijk De Kabei’. Anno 2010 is de ouderlijke woning van Karlo overgenomen door dit dierenartsenkoppel en is de praktijk verbouwd. Vanaf het voorjaar van 2011 is de vernieuwde praktijk in gebruik. Er is een aparte consultatieruimte voorzien waar de duivenliefhebbers door dierenarts Van Rompaey ontvangen worden. 

Praktijk

Afspraak

Al de consultaties zijn op afspraak. Dit kan via het telefoonnummer 011 67 17 OO of via het e-mailadres dekabei@skynet.be. Afspraken via mail moeten steeds door ons bevestigd worden zodat er zeker geen misverstanden ontstaan..

Voor de verplichte vaccinaties tegen paramyxovirus neemt u best tijdig contact op zodat we een haalbare planning kunnen vastleggen.